BACK TO JOB SEARCH

Stage Service Excellence

Operations Professional Utrecht Intern Netherlands

Vacatureomschrijving

Wij zijn opzoek naar iemand die ons komt versterken in ons Service Excellence team.
Als stagiair draai je volledig mee binnen het team. Het Service Excellence team is een belangrijke schakel tussen klant en de interne JDE organisatie. In de rol van stagiair ben jij bezig met vraagstukken en projecten die binnen de afdeling actueel zijn. 
 

Verantwoordelijkheden:

 • Positieve impact op Klant, Mens en Milieu maximaliseren;
 • Meedenken aan het verhogen van klanttevredenheid aangaande onze “zelfservice opties” bij verstoringen
 • Meedenken aan het verbeteren van instructies, materialen, methodologie om zelfservice bij verstoringen nog meer laagdrempelig te maken
 • Meedenken aan manieren om het aantal “zelfservices” bij verstoringen te verhogen;  
 • Meewerken aan het organiseren en structuren van “zelfservice” content
 • Meedenken aan het verhogen van het aantal “Fixed By Phone’s”  
 • Meedenken aan het verder digitaliseren van flows
 • Projectvoortgang.

Waar kom je te werken?
Service Excellence is binnen JDE Professional o.a. verantwoordelijk voor alle klantgerichte ondersteuning van het verkoop- en aftersalesproces voor alle commerciële units. Het team is onder andere verantwoordelijk voor de intake en aanstuur van eigen en of externe “veld” activiteiten. Voor ons staan hierbij de klant en positieve impact op Mens en Milieu centraal.
Bij “veld” activiteiten moet gedacht worden aan o.a. preventief onderhoud, machine-storingen, installaties en/of bijv. operating gerelateerde services. De systemen Salesforce en Click zorgen voor een grotendeels geautomatiseerde flow.

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.

Voor de stage bij Service Excellence zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

 • HBO/WO opleiding in richting van; Communicatie/ digitalisatie/ bedrijfskunde
 • Communicatief sterk (mondeling en schriftelijk) en sociaalvaardig;
 •  Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal 
 • Gedreven om bij te dragen aan een duurzame toekomst;
 • Teamspeler, initiatiefrijk en een groot gevoel voor verantwoordelijkheid;
 • Flexibele, zelfstandige en proactieve instelling
 • Je bent minimaal dagen 3 per week beschikbaar voor minimaal 3 maanden voor een meeloopstage

Aanvullende informatie

Als je bij ons stage loopt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goede stagevergoeding en een verantwoordelijke rol in het team. Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een opleidingsinstelling. We zijn per augustus/ september 2024 op zoek naar iemand die ons kan versterken.
 
DIVERSITY STATEMENT: Samen zijn we JDE!
Voor ons maakt het niet uit wie je bent, waar je vandaan komt, hoe je je leven leidt of hoe je je koffie drinkt. Wij vinden het belangrijk dat JDE een organisatie is waar iedereen kan bijdragen, groeien en ontwikkelen. Elk land, iedere cultuur en elk individu heeft een uniek verhaal waar we naar luisteren. Door met diverse collega’s samen te werken binnen een inclusieve cultuur lukt het ons iedereen welkom te heten in de wereld van koffie en thee.
 
Enthousiast? Reageer nu!
Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Wesley Links, Teamlead Operations Office, en Madelief Oortman Gerlings, Talent Acquisition Intern. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wesley Links Teamlead Operations Office bereikbaar op 0625775720.

Een online assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Beschrijving van JACOBS DOUWE EGBERTS
JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland. Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. Vandaag de dag creëren we kansen in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 koffie- en theemerken. Denk aan karaktervolle merken zoals Douwe Egberts, L’OR, Jacobs, Senseo, Pickwick en Moccona.
 
Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!