BACK TO JOB SEARCH

Human Resources stage

Human Resources Joure Full-time Netherlands

Vacatureomschrijving

Ben jij nieuwsgierig naar de dagelijkse activiteiten van een HR Business Partner? Wil jij impact hebben door het creatief meedenken aan de implementatie van verschillende HR projecten? En ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarbij je veel verantwoordelijkheden krijgt? Lees dan snel verder!

Als HR stagiair binnen JDE Joure ga je volledig meelopen met de HR business partner en Talent Aquisition Specialist. De HR Business Partner is een belangrijke schakel op het gebied van alle HR activiteiten; ze ondersteunen de verschillende business units binnen de organisatie. Hierbij kun je denken aan het ontwikkelen en implementeren van HR processen. Ook hebben zij een coachende rol richting de leidinggevende en medewerkers. 

In deze rol ga je tactisch en operationeel ervaring opdoen als HRBP. We verwachten van jou dat je hands-on en proactief aan de slag gaat. Je pakt projecten op, presenteert deze aan het team en werkt ze verder uit.

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een opleidingsinstelling. Daarnaast is het een eis om de Nederlandse taal volledig te beheersen. Zet ook bij je sollicitatie wat voor stage je zoekt en graag ook per wanneer. Het helpt altijd ook om er een motivatie bij te zetten.

Aanvullende informatie

Als je bij ons stage loopt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goede stagevergoeding van 525 euro per maand (bij fulltime stage week) en een verantwoordelijke rol in het team.

Interesse in een HR Stage bij JDE? Klik dan in het menu op “Vacatures” en zoek daar jouw vacature uit. Zou je graag even willen bellen over de juiste stage? Druk dan op de sollicitatieknop, upload je CV en we nemen contact met je op!

Het is verrassend wat er allemaal kan gebeuren door een kopje koffie. Bij JACOBS DOUWE EGBERTS, hebben we er onze missie van gemaakt om dit uit te zoeken. Als HR stagiaire kan jij impact maken door hier onderdeel van te zijn. Onze mensen zijn hier sinds dag een mee bezig en we zijn er dan ook trots op dat we samen iedere dag een rol mogen spelen in de levens van miljoenen mensen met onder andere onze sterke merken als Douwe Egberts, L’OR, Senseo, Pickwick, Piazza D’Oro, Jacobs, Tassimo, Moccona, Kenco, Pilao en Gevali. Ons koffie- en theeportfolio is verkrijgbaar in meer dan 100 landen. We geloven er in dat iedereen de koffie verdient waar hij of zij zo van houdt, wie je ook bent, waar je ook woont of hoe je het drinkt! Kortom: “A coffee for every cup”.

Gelegen in het hart van Joure, biedt de fabriek van Jacobs Douwe Egberts een unieke kans om deel uit te maken van een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1753. Met een erfgoed dat synoniem staat voor kwaliteit en innovatie, is werken bij JDE meer dan een baan; het is een passie voor koffie en thee die generaties verbindt.