BACK TO JOB SEARCH

Stage Finance

Finance Joure Full-time Netherlands

Vacatureomschrijving

Als stagiair bij de afdeling Finance ga je aan de slag met het verwerken van boekingen en het maken van analyses. Met de uitkomsten van de analyses ga je de organisatie in. Je komt in een team van 3 professionals, 2 management accountants en de teamleider de financial controller.

 

Als stagiair bij de afdeling Finance ga jij je bezighouden met:

  • Verwerken van boekingen
  • Maken van analyses en de uitkomst daarvan delen in de organisatie. De analyses zijn bijvoorbeeld kostprijs berekeningen of terugverdien perioden
  • Auditen van diverse zaken zoals telprocedures of tekenprocedures
  • Meewerken aan het opstellen van het jaarplan

Waar kom je te werken?

Als stagiair Finance werk je in het enthousiaste Finance team, bestaande uit 2 management accountants en een financial controller. In deze functie rapporteer je aan de financial controller. In Joure openden Egberts Douwes en zijn vrouw Akke Thijsses in 1753 hun kruidenierswinkel De Witte Os aan de Midstraat en legden zo de basis voor het Douwe Egberts voor nu. Nog steeds hebben we hier twee van onze belangrijkste fabrieken staan waar we koffie en thee produceren. Bij JDE werken we met passie voor onze historie in een fijne werksfeer. De fabrieken zijn technisch van een hoog niveau en continue in ontwikkeling. Elke dag streven we er naar een stapje beter te worden om uiteindelijk de best functionerende fabrieken binnen JDE te worden.

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.


Voor de positie van stagiair Finance, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

  • Je volgt een HBO opleiding op economisch gebied
  • Je hebt de ambitie om door te groeien in Finance
  • Je hebt affiniteit met IT systemen
  • Je hebt plezier in het doorgronden van zaken

Aanvullende informatie

Als je bij ons stage loopt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goede stagevergoeding van 525 euro per maand (bij fulltime stage week) en een verantwoordelijke rol in het team.

Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een Nederlandse opleidingsinstelling.

 

This internship is Dutch only.

 

DIVERSITY STATEMENT: Samen zijn we JDE!

Voor ons maakt het niet uit wie je bent, waar je vandaan komt, hoe je je leven leidt of hoe je je koffie drinkt. Wij vinden het belangrijk dat JDE een organisatie is waar iedereen kan bijdragen, groeien en ontwikkelen. Elk land, iedere cultuur en elk individu heeft een uniek verhaal waar we naar luisteren. Door met diverse collega’s samen te werken binnen een inclusieve cultuur lukt het ons iedereen welkom te heten in de wereld van koffie en thee.

 

Enthousiast? Reageer nu!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Ivo Oonk Financial controller, en Valeria Calenici, Talent Acquisition Specialist. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ivo Oonk, bereikbaar op M: +31 (0)650 738 778

JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland. Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. Vandaag de dag creëren we kansen in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 koffie- en theemerken. Denk aan karaktervolle merken zoals Douwe Egberts, L’OR, Jacobs, Senseo, Pickwick en Moccona.

Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!