BACK TO JOB SEARCH

Junior Supply Chain Specialist

Supply Chain Utrecht Full-time Netherlands

Vacatureomschrijving

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het tijdig en juist afleveren van onze koffie & thee orders aan de grotere supermarkten in Nederland.

Dit doe je door het correct verwerken van de dagelijkse orders van en continue bezig te zijn met het optimaliseren van onze logistieke keten.

Jij bent het aanspreekpunt voor onze Retail en Groothandel klanten. Je kunt hierbij denken aan o.a. operationele zaken zoals orderplaatsing, logistieke planning, facturatie en klachtenafhandeling.  

Daarnaast zijn je verantwoordelijkheden:

 • Je werkt veel samen met verschillende interne- (bijvoorbeeld: demand planning, logistiek, sales) en externe afdelingen; 
 • Je initieert verbeteringen, voert deze door en je begeleid proces-automatisering;
 • Je levert wekelijkse analyses op die betrekking hebben op ons Customer Service Level;
 • Je volgt en bewaakt het klachtenproces met behulp van SAP;.

Waar kom je te werken?
Als Junior Supply Chain Specialist ben je onderdeel van het Customer Service team, binnen de afdeling Supply Chain. Deze afdeling zorgt voor de planning, opslag en levering van onze koffie en thee aan klanten in Nederland, zowel binnen retail als de zakelijke markt. Samen werken wij aan het doel om de beste leverancier en meest betrouwbare supply chain te zijn in de FMCG branche. Het Customer Service team is verantwoordelijk voor alle order-to-cash processen.

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.

Voor de positie van Junior Supply Chain Specialist zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

 • Je hebt recent een HBO of WO opleiding afgerond en hebt sterke affiniteit met supply chain;
 • Je bent klantgericht en zoekt de verbinding met anderen op om steeds tot betere oplossingen voor de klant te komen;
 • Je bent data-driven, analytisch en hebt een drive voor het verbeteren van processen;
 • Je bent handig met systemen zoals SAP, of je wil dit leren;
 • Vloeiende beheersing van de Nederlands taal in woord en schrift is een vereiste;

Aanvullende informatie

Als je bij ons werkt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden passend bij deze rol, waaronder:

 • 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen;
 • 13e maand;
 • Aanvullend partnerverlof voor aanstaande vaders; 
 • Persoonlijk opleidingsbudget;
 • Goede pensioenregeling;
 • Korting op de producten van JDE.

Enthousiast?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature met een motivatiebrief en CV ter attentie van Karen Bongers. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ulas Karadag, Customer Service Manager, bereikbaar op +31 614201288.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland. Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. Vandaag de dag creëren we kansen in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 koffie- en theemerken. Denk aan karaktervolle merken zoals Douwe Egberts, L’OR, Jacobs, Senseo, Pickwick en Moccona.

Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!