BACK TO JOB SEARCH

Stagiair AI Planning

Trainee- & Internships Utrecht Intern Netherlands

Vacatureomschrijving

Als AI Planning stagiair kom je te werken in het Demand Planning team. Binnen het Demand Planning team houden we ons bezig met het voorspellen van de vraag naar koffie en thee (forecasting) en het schakelen met de productielocaties, zodat wij voldoende van het juiste product voorradig hebben staan als onze klanten daarom vragen. Tegelijkertijd moeten we ook weer niet te veel voorraad hebben staan, want koffie en thee is kostbaar en maar beperkt houdbaar!

Als Stagiair AI Planning ga jij je bezighouden met:

  • Optimaliseren van de safety stock van cross sell artikelen;
  • Optimale MOQ bepalen van onze cross sell artikelen;
  • Portfolio optimalisaties bepalen;
  • Ondersteuning bieden in het forecasten van het assortiment;
  • Aanvullen van de voorraden vanuit supply planning;
  • Implementeren van Artificial Intelligence.

 

Waar kom je te werken?

Als AI Planning Stagiair werk je in het enthousiaste Demand Planning team binnen de Retail Business Unit. Het team bestaat uit S&OP leads, Forecast analysten, Replenishment Specialisten en een copack specialist. Je stagebegeleider is de S&OP lead.

De Retail Business Unit is de Marketing & Salesorganisatie gericht op het supermarktkanaal, drogisterijen en online. Met merken als Douwe Egberts, Pickwick en Senseo zijn wij marktleider op het gebied van koffie en thee in Nederland. JDE Retail is een jonge organisatie waarin veel ruimte is voor ondernemerschap om je impact in je werk te kunnen vergroten.

 

Jacobs Douwe Egberts (JDE) Professional levert koffie- en theeconcepten aan kantoren, overheidsinstellingen, horeca en hospitality, kortom alle instellingen buiten het supermarktkanaal. Vanuit onze ondernemerschap, kennis en rijke traditie zijn wij een strategische partner voor onze klanten en denken wij op creatieve en innovatieve wijze met hen mee over unieke koffie- en theeconcepten. Op deze manier leveren we bij verschillende klanten een bijdrage aan hun doelstellingen op gebied van duurzaam ondernemen en medewerkerstevredenheid

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.


Voor de stage van AI Planning, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

  • Goede analytische vaardigheden, maar ook ondernemend, resultaatgericht en communicatief vaardig;
  • Je kunt goed werken met Excel/PowerPoint;
  • Vloeiend in Nederlands en Engels.

Aanvullende informatie

Als je bij ons stage loopt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goede stagevergoeding (HBO: 450,- euro per maand, WO: 500,- euro per maand) en een verantwoordelijke rol in het team. This internship is Dutch only!

Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je beschikbaar zijn vanaf juli en gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een opleidingsinstelling.

DIVERSITY STATEMENT: Samen zijn we JDE!

Voor ons maakt het niet uit wie je bent, waar je vandaan komt, hoe je je leven leidt of hoe je je koffie drinkt. Wij vinden het belangrijk dat JDE een organisatie is waar iedereen kan bijdragen, groeien en ontwikkelen. Elk land, iedere cultuur en elk individu heeft een uniek verhaal waar we naar luisteren. Door met diverse collega’s samen te werken binnen een inclusieve cultuur lukt het ons iedereen welkom te heten in de wereld van koffie en thee.

 

Enthousiast? Reageer nu!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Cornel Kok, Forecast Analyst Professional en Nathalie Hans, Talent Acquisition. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Cornel Kok, cornel.kok@jdecoffee.com. Een online assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

 

Beschrijving van JACOBS DOUWE EGBERTS

JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland. Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. Vandaag de dag creëren we kansen in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 koffie- en theemerken. Denk aan karaktervolle merken zoals Douwe Egberts, L’OR, Jacobs, Senseo, Pickwick en Moccona.

 

Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!